Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
989 Ft
Menny.:db
Egységár: 1.978,00 Ft/l
Elérhetőség: Raktáron: Szállítás 1-3 munkanap
Szerezhető hűségpontok: 4

SANYTOL FERTŐTLENÍTŐ ÉS UNIVERZÁLIS TISZTÍTÓ SPRAY GRAPEFRUIT 500 ML

989 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Termékleírás: A Sanytol grapefruit illatú fertőtlenítő univerzális tisztító spray elpusztítja 99,9%-ban a baktériumokat, gombákat, vírusokat. Hatékonyan fertőtleníti a felületeket, elpusztítva a mikrobákat. Hármas hatás a baktériumok, gombák, vírusok ellen. Hatékony az alábbiak ellen: Herpes Simplex virus 1-es típus, Influenza A H1N1 vírus, Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aureus, Escherichia coli, Candida Albicans, Aspergillus Niger, Enterococcus Hirae. Nem hagy foltokat. Tiszta és kellemes illat. Hatása hitelesített laboratóriumi tesztek által igazolt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 500 ml

Figyelmeztetések: A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne nyelje le! Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 1199). Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. Formuláció: folyékony koncentrátum. Felhasználói kör: lakossági. Egyéb figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületen ne használja!

Elsősegélynyújtás: A gőzök belélegzése esetén friss levegőt kell biztosítani. Szembejutás esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, szükség esetén orvoshoz kell fordulni. Bőrre jutás esetén alaposan mossuk le az érintett felületet vízzel és szappannal. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó jogszabályokban foglaltak az irányadók. Környezetvédelem/Ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, talajba, valamint a hígítatlan terméket a közcsatornába juttatni. Szennyezés-mentesítés: A környezetbe kijutott nagyobb mennyiségű anyagot nem éghető abszorbens anyaggal fel kell itatni és megfelelő tartályba kell helyezni a megsemmisítésig. A szennyezett felületet fel kell mosni.

Az oldal tetejére